ΡΟΛΟΓΙΑ

Μεγάλη ποικιλια ρολογιών των καλύτερων εταιριών του χώρου

Ένα ρολόι είναι μέρος της εικόνας και της εμφάνισής σου! Ένα απαραίτηρο αξεσουάρ και χρήσιμο αφού μπορεί να σε βοηθήσει να οργανώσεις τις υποχρεώσεις σου και φυσικά να σε βοηθήσει να είσαι στην ώρα σου σε κάθε ραντεβού. Είναι όμως και το καλύτερο αξεσουάρ γιατί μπορεί να μετατρέψει ένα καθημερινό look σε πιο επίσημο μέσα σε λίγα λεπτά. Έτσι το να επενδύσεις σε ένα ρολόι, μπορεί να αποδειχτεί μια από τις καλύτερες σου αγορές.

Το μυστικο είναι να βρεις ένα ρολόι που αισθάνεσαι άνετο, να εφαρμόζει χαλαρά στον καρπό και ταυτόχρονα να νιώθεις πως μπορείς να το φορέσεις με κάθε ντύσιμό σου ανάλογα φυσικά με το προσωπικό σου στυλ και γούστο.

Αν σου αρέσουν τα ρούχα και τα αξεσουάρ σε ουδέτερα χρώματα και λιτή γραμμή, ενώ παράλληλα απεχθάνεσαι τα έντονα χρώματα και σχέδια, τότε και το ρολόι σου θα πρέπει να ακολουθεί αυτή τη γραμμή. Αν είσαι ένας άνθρωπος που λατρεύει την εκκεντρικότητα ή τα έντονα αξεσουάρ τότε σίγουρα θα πρέπει να διαλέξεις κάτι που να αντικατοπτρίζει αυτό το στυλ σου!

Πριν αγοράσεις ένα καινούριο ρολόι, είναι καλό να ξέρεις το μέγεθος του καρπού σου πριν το παραγγείλεις ή αν το αγοράσεις στο κατάστημα να ζητήσεις να στο μετρήσουν και να στο εφαρμόσουν σωστά.

Μπρασελέ ή λουράκι;  Ανάλογα τα κέφια και το γούστο σου! Αν είσαι κλασικός τύπος τότε απέφυγε τον μπρασελέ και πήγαινε σε κάτι πιο απλό και κλασσικό. Αν όμως ντύνεσαι χαλαρά και σπορτίβ, οι καλύτερες επιλογές που έχεις να κάνεις είναι με δερμάτινο λουράκι, μεταλλικό μπρασελέ, ακόμα και από ύφασμα. Στο TimetoTime θα βρεις κάθε τύπο και στυλ ρολογιού που θα σε βοηθάει να οργανώσεις τη μέρα σου αλλά και να είσαι πάντα ο πιο στυλάτος.