Έχετε το δικαίωμα να επιστρέψετε τα προϊόντα που αγοράσετε, αζημίως και χωρίς να υποχρεούστε να μας γνωστοποιήσετε το λόγο για τον οποίο επιθυμείτε την επιστροφή των προϊόντων, εντός δεκατεσσάρων (14) ημερών από την ημερομηνία που θα τα παραλάβετε. Στην περίπτωση αυτή σας επιβαρύνει μόνο το άμεσο κόστος επιστροφής των προϊόντων.

Επιστροφές γίνονται δεκτές μόνο εφόσον πρώτα έχετε επικοινωνήσει μαζί μας και τα προϊόντα που επιθυμείτε να επιστρέψετε βρίσκονται στην ίδια κατάσταση στην οποία τα παραλάβατε, χωρίς δηλαδή να έχουν αποσφραγισθεί ή να έχει παραβιασθεί η συσκευασία τους, μαζί με τα έγγραφα, την απόδειξη λιανικής πώλησης και τη συσκευασία που συνόδευε το προϊόν. Σε περίπτωση επιστροφής των προϊόντων, η επιστροφή των χρημάτων σας θα ολοκληρωθεί εντός τριάντα (30) ημερών από την ημερομηνία που θα παραλάβουμε τα προϊόντα.

Μετά την παρέλευση των δεκατεσσάρων (14) ημερών, υπεύθυνες για οποιεσδήποτε απαιτήσεις και κάθε μορφής πρόβλημα που τυχόν προκύψει, καθίστανται οι επίσημες αντιπροσωπίες Ελλάδος για τις μάρκες που αντιπροσωπεύουν, οι οποίες και καλύπτουν με την εγγύηση που συνοδεύει το ρολόι ή το κόσμημά σας. Σε περίπτωση βλάβης και φθοράς των προϊόντων μετά τη χρήση τους σε καμιά περίπτωση η Παπαδόπουλος Ο.Ε. δεν υποχρεούται σε αντικατάσταση. Υπεύθυνη για την αντικατάσταση ή επισκευή είναι η επίσημη αντιπροσωπία του προϊόντος.

Κατά την επιστροφή, παρακαλώ φροντίστε η συσκευασία της αποστολής να είναι ασφαλής έτσι ώστε να μην προκληθεί κάποια φθορά κατά τη μεταφορά του. Σας ενημερώνουμε ότι η Παπαδόπουλος Ο.Ε. δεν φέρει την ευθύνη σε περίπτωση απώλειας ή καταστροφής του προϊόντος κατά τη μεταφορά της επιστροφής.