ΚΟΣΜΗΜΑΤΑ

Κοσμήματα – η λεπτομέρεια που κάνει τη διαφορά στο στυλ

Τα αξεσουάρ είναι γνωστό πως μπορούν να μεταμορφώσουν καθε στυλ και όπως θα σας πει κάθε γυναίκα με άποψη για τη μόδα μπορούν να βελτιώσουν όλη μας την εικόνα και να κάνουν ένα αδιάφορο σύνολο να φαίνεται ξεχωριστό.

Είτε είστε μίνιμαλ είτε λατρεύετε τα μεγάλα και εντυπωσιακά κοσμήματα στο Time to Time μπορείτε να βρείτε πολλά και διαφορετικά, όλα όμως με την φινέτσα των μεγαλύτερων οίκων. 

Σκουλαρίκια

Τα σκουλαρίκια είτε μακριά είτε κοντά, είναι η καλύτερη επιλογή για μια κομψή επίσημη εμφάνιση αν θέλετε να τονίσετε και να αγκαλιάσετε το πρόσωπό σας. Από χρυσές μεγάλες επιλογές έως μικρές ασημένιες πινελιές, όλα εξαρτώνται από το σχήμα του προσώπου που το αγκαλιάζουν και το αναδεικνύουν.

Δαχτυλίδια

Από τα μοναδικά μονόπετρα που συμβολίζουν την αρχή μιας νέας ζωής ενός ζευγαριού εως τα πανέμορφα δαχτυλίδια που στολίζουν τα γυναικεία χέρια, υπάρχουν πολλά σχέδια για να διαλέξετε το ιδανικό!

Κολιέ

Για μια ξεχωριστή και μοναδική έξοδο ή για την καθημερινότητά σας, από κολιέ με λεπτές αλυσίδες έως εντυπωσιακά κομμάτια σχεδόν… έργα τέχνης, κάθε κολιέ μπορεί να κλέψει την παράσταση στην κατάλληλη περίσταση

Βραχιόλια

Αναδεικνύουν τους όμορφους καρπούς, τονίζουν περισσότερο τα δαχτυλίδια και ‘γεμίζουν’ κομψά τα γυμνά χέρια των γυναικών. Μια κομψη λεπτομέρεια που κάνει τη διαφορά!  Τα σετ δαχτυλίδι- κολιέ- βραχιόλι- σκουλαρίκια προτιμήστε τα μόνο για μικρά κοσμήματα για πιο σικ εμφάνιση!